![]() |
Besmele-i Şerifenin Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin Sırlarıravi Nickli Üyeden Alıntı muhterem kardeşim okumalardaki gün hesapları ile bizim miladi takvimdeki gün hesapları aynı değil istersen zaman cetvellerine bir bak saat 12 sadece dünyevi işlerde ki gün dönümü havas saatleri farklıdır gece vakitleri akşam namazından bir saat sonra saat bir diye başlar ve sayı 12 ye ulaşınca gündüz saati başlar isterseniz bir araştırın okumalarınız daha hayırlı olur inşeallah --- Sonraki mesaj --- cuma gününün gecesinin ilk vakti perşembe akşamı akşam ezanı okunduktan bir saat sonra birinci saat olarak başlar ona göre devam eder 12 saydıktan sonra gündüz saati 1 diye başlar Açıklaman için teşekkürler ama, "akşam ezanıyla birlikte saat1 oluyor" diye biliyordum, sen ezandan 1 saat sonra olduğunu söylüyorsun Hesaplamalarda hep öyle tarif ediyorlar, acaba bir ayrıntıyı mı kaçırmışım? Cevap yazarsan sevinirim, Selametle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin Sırlarıelifimbenim Nickli Üyeden Alıntı selamün aleyküm canım tamam senin içinde dua ederim buradaki tüm canlarım için edeyorumzaten izim tutmak mümkün değil hep tüm sitedeki canlarım için diye hepinizi duamın içine alıyorum ALLAHIM ne sıkıntınız varsa inş feraha ulaştırıır ve hakkınızda hayırlara vesile kılmasını diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- bu duayı her CUMA günü 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir iş için olabilir veye başka bir iş için ama inş kötü bir maksatla kullanılmaz vebali döner kendimizi bulur lütfen sadece güzel bir dilek için bu duayı okuyun art niyet için değil YÜCE YARADAN c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selamün aleyküm benim yürek yangını sevgi ataşiyle kavrulan paptyalarım ben bunu denedim ve oluyor bu dua ayettir yani kalbinizi rahat tutun ben zaten günahlara gireçek bir büyü duası felan bilmmem yapamam yapanada karşıyımdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() d Allah C ![]() ![]() Cuma gecesi 1 ![]() Cuma gündüz 1 ![]() Göndermek ne demek? Niyet etmek mi? Her dua başında Besmele çekecek miyiz, yoksa başta bir Besmele 150 dua mı? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili kardeşim her birini cevaplaman mümkün mü Cevapların için şimdiden teşekkür ediyorum Emeğine Sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin SırlarıAmarushaya Nickli Üyeden Alıntı Sitede var mı bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her tesbihatın sonunda niyet ediyorsunuz demişsin,şu şekildemi her okuduğumuz besmelenin arkasınamı niyetimi söyleyecez ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin Sırlarımuhterem kardeşim okumalardaki gün hesapları ile bizim miladi takvimdeki gün hesapları aynı değil istersen zaman cetvellerine bir bak saat 12 sadece dünyevi işlerde ki gün dönümü havas saatleri farklıdır gece vakitleri akşam namazından bir saat sonra saat bir diye başlar ve sayı 12 ye ulaşınca gündüz saati başlar isterseniz bir araştırın okumalarınız daha hayırlı olur inşeallah İşte bunu bildiğimden soruyorum zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin Sırlarımysalv Nickli Üyeden Alıntı Teşekkürler,Allah razı olsun ![]() Ecmain ![]() hasret26 Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar ben burda ölüyorummmmmmmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() linkin Nickli Üyeden Alıntı özelden yazdım yardımcı olursan sevinirim ![]() O dua verildi sanırım bu konu içerisinde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin Sırlarıgizemli_alem Nickli Üyeden Alıntı yerler ve gökler sırlarla dolu, biz bir çok olayın sırlarını bilemeyiz ALLAH CC bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- KARDEŞ 110 besmelei şerifi bir ferman gibi boynuna takmayacaksın elbet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gizemli kardeş ben diyorumki bu 300-500-1000 vs rakamların adedi nerede yazıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin Sırlarıkawa Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar bu duaları okurken 100-300-500-788-1200 vs gibi çeşitli rakamlar veriyorsunuz ![]() ![]() ![]() yerler ve gökler sırlarla dolu, biz bir çok olayın sırlarını bilemeyiz ALLAH CC bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- limon Nickli Üyeden Alıntı sayilarin adeti bir anahtar gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARDEŞ 110 besmelei şerifi bir ferman gibi boynuna takmayacaksın elbet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin Sırlarıcennetetalip Nickli Üyeden Alıntı yebese arkadaşım sanırım cuma selasından sonra çıkıyo hoca minbere kawa arkadaşım sayı değerlerinin neden böyle olması gerektiğini Rabbim bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostum muhakkakki Allah bilir tabi ama bu rakamlar nereden çıkıyor kim diyor bu duayı şu kadar sayı okuyacaksınki dilegin kabul olsun nerede yazıyor yazıyorsa sayıların amacıda yazıyordur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin Sırlarıaşkınbüyüsü Nickli Üyeden Alıntı pardon ben 7 gün 786 besmele okuyorum ama bardak suya üfleyip içeceğim olayını bilmiyordum bu gece son gün acaba son gece bari üfleyip içsem nasıl olur sanırım üfleme yok sadece okuyup içiliyor ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin SırlarıHazreti Osman (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besmele-i Şerifenin Sırları
|
![]() |