![]() |
İlaç Gibi Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlaç Gibi Duaallah razı olsun emeğinize sağlık ![]() ![]() ![]() Allâhümme yâ Rabbî bicâhî sâhibi'l-vesîleti Seyyidinâ ve Nebiyyinâ ve Habîbinâ ve gurrete uyûninâ ve nûr-i ebsârinâ Habîbike Muhammedini'l-Mustafâ ve Rasûlike'l-Murtazâ ve Nebiyyike'l-Müctebâ, havvil ahvâlina ilâ ahseni'l hâl ![]() ![]() ![]() anlamı: Ey Allahım vesile sahibinin yüzü suyu hürmetine senden diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İlaç Gibi Dua |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlaç Gibi DuaAllahümme yarabbi bicahi sahibil vesileti seyyidina ve nebiyyina ve habibina ve kurrete uyünina ve nuri ebsarina habibike muhammed inil mustafa ve resulikel murtaza ve nebiyyikel mücteba havvil halina ila ahsenil hal ya muhavvilel havli vel ahval İşi bozulmuş kısmeti bağlanmış sıhhatsiz üzüntü ve kahır ömrü azap içinde geçen otururken yatarken gücü yettiği kadar okusun saymaksızın üç gün zarfında faydasını ve tesirini görmeye başlarsınız Kaynak Delala i Hayrat |
![]() |
![]() |
![]() |
İlaç Gibi Dua |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlaç Gibi DuaAllahümme yarabbi bi cahi sahibil vesileti ve seyyidina ve nebiyyina ve habibike ve kurreti uyunina ve nuri ebsarina habibikel muhammedinil mustafa ve resülikel mürteda ve nebiyyikel mücteba havvil halena ila ahsanil hali ya muhavvilel havli vel ahval ![]() ![]() ![]() ![]() Dua kısacık fakat pek tesirli kendim devamlı okurum yatarken, yürürken, otururken çalışırken ![]() ![]() ![]() Şimdi diyelim sıkıntıda kaldın sayısı yok istediğin kadar inan sıkıntıdan akşama sabaha kurtuluyorsun, maddi sıkıntıya ilaç gibi, borç ödemeyi kolaylaştırıyor, rızkın çoğalıyor, iç sıkıntısına çare oluyor ![]() ![]() ![]() Ben bu duayı daim okurum öyle büyük sıkıntı bela falan yaşamadım, okuyun ezberleyin çok faydasını göreceksiniz, bunalanın derdine derman bu dua ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İlaç Gibi Dua |
![]() |
![]() |
#4 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : İlaç Gibi DuaÜye Kaydı olmaksızın bilgilerinizi tüm açıklığı ile insanların yararına sunduğunuz için Kutlarım ALLAH RAZI OLSUN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
NURSENA
|
![]() Cevap : İlaç Gibi DuaDini konuları surekli araştırmak karşılaştırmak ve en doğrusuna emin olmak vazgecilmezimdir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : İlaç Gibi Duagerçekten güzel bir dua arkadaşlar mutlaka okuyun |
![]() |
![]() |