![]() |
11 Adım Duası Çok Etkili... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...canlarım ben daha bugun üye oldum uzun zmandır takip ediyorum yazılarınızı allah hepinizden razı olsun bana pek yardımcı olan olmadı herkes ön yargılı davrandı olsun onlarda haklı ama insan kalbine söz geçiremiyor ben bunu senlere önce 1 kaç kez denedim ve her denememde oldu şimdi yapmıyorum çünkü bi hocaya sordum yapma dedi bana rahatsız etme onları dedi ama ben çok inanıyorum bu duaya rabbim izin verirse yine yapıcam abdest alıyosunuz 2 rekat allah rızası için namaz kılıyosunuz kıldıktan sonra oturdugunuz yerde 1 elham 1 inşirah 1 ayetel kürsi okuyosunuz ve bunu sevabını öncelikle peygamber efendimiz ve ashablarının ruhlarına daha sonra abdulkadir geylanı hz ruhuna bagışlıyosunuz sonra oturdugunuz yerden kalkıyorsunuz 11 adım yürüyorsunuz 11 adımın sonundada 11 kere ya seyyidi abdul kadir diyip senin vesile ederek rabbimden şu duamı dilegimi kabul etmesini istiyorum diyosuz ben yaptıgım zaman 2 yada 3 gün sonra oldu allah hepinizin duasını kabul etsin amin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...Daha önce yazmışmıydım hatırlayamadım ve şu anda sitede arama yaptırmıyor ama kesinlikle etkilidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada ; arkadaşlar olur olmaz istekleriniz için, yada sevgili-aşk felan gibi kişinin kalbine tesir şeyler için isterken iki kere düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() son olarak "Ey Abdulkadir Geylani! Ey filanca! Bana yardım et, sıkıntımı gider ![]() ![]() ![]() onun yerine ben "Ey Abdulkadir Geylani hazretleri sen Allah'ın mübarek kulusun bana şu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acizane fikrim budur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...yok canım imkansız değil kuzenim evlilik için yaptı bir haftaya kalmadı evleneceği kişi karşısına çıktı şimdi 1 aylık evliler ![]() ![]() birde annem kardeşime yaptı yine evlilik için o da 1-2 hafta içerisinde nişanlandı kuzenim sözü edilen zatı yani abdulkadir geylani hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...sagol cnm bana katıldıgın için ya ınsanları anlamıyorum öyle bır hesap yapıyolarkı ben yaptım olmadı hadı sen yap olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...daisy29 Nickli Üyeden Alıntı konunun başında inşirah suresi diyor zaten inşikak sureside nerden çıktı şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() canım önceki sayfaya baksana orda inşikak la yapın yazmışlar benimde kafam karıştı ilk sayfa harici genelde inşikak yazılmış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...bende inş bu gun yapacağım sabah ezan vaktınden önce ![]() ![]() çevremdeki herkes bilir bneim ne istediğimi ![]() ![]() rabbim onlardanda iyi bilir ![]() ![]() hatta su sınavlarıma kadar hergun yapacağım inş ![]() ![]() okuduğum anladığım kadarı ile isder 3 oku ister 1 oku önemli olan niyet ![]() ![]() kmileri kapı pencere demiş ama o odanın hatta evin konumuna gööre değişir ![]() ![]() rabbim herkese hayırlısı ne ise onu versin ama gönüllerinden geçenide hayırlı eylesin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...nazlı-88 Nickli Üyeden Alıntı şu hayatta eski sevgilimi unutmaktan başka bi dileğim yok ben barışmak değil onu tamamen unutmak istiyorum herkes barışmak için yapmış ama ben bunun için yapsam olur mu? psikolojik olarak çökmüş durumdayım bir yıldır başka bişey düşünemez oldum ![]() bence saçma olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eh fıkra bu ya,ama mesaj şu allahtan dileğimiz meşru bişi ise elbette isteyebiliriz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...yürüdüm ve önceden provasını yapmıştım kaltuğun önüne geliyodum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşım iyi güzel dua etmişsin ama bu tür şeylerle duanın güzelliğini gölgeleme bence, cam kenarına gelince kabul oluyoda başka bi yere gelince kabul olmuyo gibi bişey düşünmek hem saçma hemde yaptığın duanın ihlasına zarar verebilirsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...arkadaşlar birşey sormak istiyorum dğn ve bugun sabah tekrar yaptım içimden oyle geldi ama benım bulundugum odanın dogu tarafı boydan boya cam ben namazımı kıldım duamı yaptım 11 adım attım ve 11 kere ya seyıdı abdulkadir dedim ve dileğimi soyledim gözlerimi actım ben camın yanındaydım sızlere sormak ıstedıgım gozunu acınca başka yerdedemi olabiliyormusun camda yada kapıda olmak duanın kabulu anlamındamıdır ![]() ![]() aminnn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...arkadaşlar ben şimdi yaptım, halen tüylerim diken diken anlmadığım bir şekilde ayakta dua ederken dizlerim titredi ve içim bir garip oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygılar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...Greek soul arkadasım alıntı yapmayı beceremedıgım ıcın nıckınle hıtap ettım helal et hakkını evet benzerlıkler olabılır evde basım sıkıstıgında Himmet isteyip adamları kaccıracak halımız yok ya ![]() ![]() ![]() ![]() Dileklerin olmayısıyla ilgili olarakda Yine Geylani hz ![]() ![]() Ayrıca sunu da söyleyeyim eger istegimiz muradımız hayırlı ise besmelenin acamayacagı kapı yoktur ![]() ![]() Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ![]() --- Sonraki mesaj --- Ayrıca sunu da belirtmek isterim ki Geylani Hzretleri söyle der :Her doğruyu her yerde söylemeyiniz ![]() ![]() Bahsettiğniz programda herkese acık bir program olduguna göre bu hikayeyi biraz daha yumusatıp aktarmıs olabılırler ![]() ![]() ![]() ![]() Dua ile ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...simya Nickli Üyeden Alıntı bnde 3 defa filan yaptım tırsa tırsa ocak ayında yapmıştım bi gelişme yok dileğimle ilgili Niçin tırstın güzel kardeşim --- Sonraki mesaj --- Fatma-tül zehra Nickli Üyeden Alıntı Selamun Aleykum arkadaslar,bazen bu forumdaki yazıları takip edip okuyorum ancak üye değildim bu bölümdeki mesajları okuduktan sonra nacizhane bildiklerimiz sizinle paylasmak istedim ![]() Öncelikle ben Pirimiz Abdulkadir geylaninin talebesi olmaya calısan biri olarak onun tesbihleriyle dersli biriyim ![]() Pirimiz iki gözümüzün nurunun ne büyük bir evliyaullah oldugunu burda tekrar anlatmaya gerek duymuyorum sunu da söylemek isterim ki Abdulkadir Geylani Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ablamızın kızına bundan 2-3 yıl önce(tam zamanı hatırlamıyorum yalan katmak istemedim )kötü niyetli birileri tarafından sıkıstırılmıs kacmaya calısmıs ellerinden kacamamıs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Besmele duasına gelince tatbikat sekli söyledir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu tatbikat 7 gece üst üste uygulanır ![]() Böylece Mürsidim Geylani hz ![]() ![]() Bu sekilde ne dertlerimizi ne sıkıntılarımızı cözdük Rabbimin izniyle ![]() Rabbim yar ve yardımcınız olsun arkadaslar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdulkadir Geylani hz hakkında kitaplar okudum,onun yolunda gittiğini söyleyen cemaatlerin yanındada bulundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...ezo Nickli Üyeden Alıntı sanki içimden bir ses hemen yapmamı söylüyor heycanlandım bu benim 3 ![]() gormek ıcın yapılmamalı bnce ![]() ![]() sız dılegnızı dıleyın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...uludag_brs16 Nickli Üyeden Alıntı arkadasım 11 adım duasını yaptım kollarımı kaldırdım abdulkadır geylanı hazretlerını araya koyarak Allahım şu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyi de hayatım,ben forumu baştan sona okudum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 11 Adım Duası Çok Etkili...arkadaslar yaa ben bu 11 adim duasini yaptim 2 gün önce ayrica okumadigim dua kalmadi dün gecede kenzul--ars duasini okudum ve bikac baska dualar yattim dua ettim allahim rüyamda göster bana tekrar biraraya gelecekmiyiz diye dua ettim ![]() ![]() ![]() ![]() annesi kapiyi aciyo bembeyaz cübbe var üzerinde nur yüzlü bir kadin elini öpmek istiyorum öptürmüyo (kendide genc görünüyodu) yanagindan öpüyorum iceri giriyorum biraz sohbet ediyorum sonra benimki geliyo kardesiyle tartisiyor , sonra cikiyorum bi arkadasimla geziyorum ama telefonda sevdigimle konusuyorum disari cik sizin ordayim diyorum geliyor ben o arada yolun ortasinda aynaya bakiyorum saclarimi düzeltmeye calisiyorum yanimda kardesim ve arkadasim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|