Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkın, bin, hastalıklı, ilacı, kelimei, tevhid

Hastalıklı Aşkın İlacı; 70 bin kelime-i Tevhid

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Flush Royal Nickli Üyeden Alıntı

Pardonda konuyu görünce tutamadım kendimi

Hastalıklı aşk derken ? Aşk acısı çekmek hastalıklı aşk mı oluyor ?
Garip geldi doğrusu

Sağol

hastalıklı aşk bu sitede aşk derdinden muzdarip insanların yaşadığı durumyani bu siteyi aşk derdi ile bulmak bile hastalıklı bir durumyani saplantı haline gelmiş, çok zor bir durm ama iyi fikir unutmak için çekmek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

eminetan Nickli Üyeden Alıntı

slm arkadaşlar, sitede gördüğüm kadarıyla çoğunluk aşk acısından şikayetçi ve çıkış kapısı arıyor, bu yüzden kendi denediğim ve faydasını gördüğüm bir uygulamayı sizinle paylaşmak istiyorumben de bu sıkıntıdan bir arkadaşın tavsiyesiyle kurtuldum

UYGULANIŞI: hastalığımın şifasını ver Allahım diyerek niyet edilir, bir hafta boyunca La ilahe illallah 70000 kez ara arada La ilahe illallah Muhammeden Resulullah bazen de salavat getirilir bittikten sonra sadakası verilir

Ben 26 günde bitirebildim, abdestli ve abdestsiz okudum ve faydasını gördüm çok şükür

Ayrıca Esmaül Hüsna nın bilinçsizçe zikretmenin pek çok sıkıntıya ve depresyona yol açtığını da öğrendim, özel zikirleri çokça zikretmeyi bıraktım

not: kaynak belirtemiyorum, arkadaştan izin istedim ama haber çıkmadı, burada sıkıntıda olan arkadaşları görünce dayanamadım, kendi deneyimimi paylaşmak istedim

Çok güzel bir bilgi,yaklaşık 10000 adedi hani muhammeden resulullah'ı da katarsanız 4 saat kadar zaman alır , ayrıca içinizdende çekebilirsiniz, 70000 tevhid bir çok islami eserde tüm dileklerin kabul olması için bir ilaçtır diye tanımlanmıştır günde 10000 adet okunursa 1 haftada biter, teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Abdestli olarak,kıbleye karşı oturup,25 estağfirullah,1 fatiha-i şerif,3 ihlas-ı şerif,3 salavat-ı şerif okunur ve Rasul-ü ekrem [sav]efendimizin ruh-u şeriflerine hediye edilirLA İLAHE İLLALLAH Her yüz adette bir defa Muhammeden Resulullah ve ilahi ente maksudi ve rızake matlubi--->MANASI>ALLAHIM MAKSADIM SENSİN VE SENİN RIZANDA ARZUMDURDENİRGünde ne kadar çekilirse, bir tarafa kaydedilir,yetmiş bin olunca,bir hatim olurİstenilen yere bağışlanır,çeken kimse isterse,kendisine bırakırEHLULLAH HAZERATIYETMİŞ BİN KELİME-İ TEVHİD OKUMAK SURETİYLE,NEFSİNİ CEHENNEMDEN AZAD ETTİRBUYURMUŞLARDIRŞEYH EBU RADİ şöyle anlatıyorBir sofrada yemek yiyecektikSoframızda genç,salih bir delikanlı vardı,keşfi açıktıElini yemeğe uzattı ve ağlamaya başladıNE OLDU, dediler şöyle söyledi,,işte cehennem Anamıda cehennemde görüyorumYemek yiyemedi,sürekli ağlıyorduBenim okunmuş yetmiş bin Tehlilim vardıHiç bir yere bağışlamamıştımİçimden şöyle niyaz ettimALLAHIM Biliyorsunki,okunmuş yetmiş bin tehlilim varOnu, bu çocuğun annesinin cehennemden kurtarılması için
,ruhuna bağışladımBunları hep gizli ve kalbimle söyledimÇocuk birden ağlamayı bıraktıGülerek,ELHAMDÜLİLLAHAnamı cehennemden çıkarttılar dedi ve bizimle beraber yemeğe başladı

ALINTIDIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

vik@vik Nickli Üyeden Alıntı

şu bilinçsizde çekeilen esmalar neden bende sizdeki etkiyi göstermiyorÖzellikle Allah dedikçe öyle rahatlıyor ki içim med çok ilginç geldi bana sana sinir olarak etki yapması ne için çekiyorsun sadece zikir olarak çekersen sorun olmaz önemli olan niyettir bence ben iinanmıyorum aksi etkisi olacağına

Tabiki Allahın güzel isimlerini okumak onlarla dua etmek hepimizi rahatlatır, söylemek istediğim sürekli aynı ismi çokça tekrar etmek birikime neden oluyor, bıraktığın zaman da sıkıntılara yol açıyor nihat hatipoğlu şöyle açıklamıştı, fazla yemek yedikçe mide o kapasitede genişlemeye başlar, bırakınca da mide eski haline dönünceye kadar problem yaşar

Her Bir Esma Kendine Göre Bir Çakrayı Uyarırmış Bilindiği Üzere Vücudumuzdaki Bir Çakra Çok Çalışırsa Bu Deliliğe Bile Sebebiyet Verebilir (Özel Zikirler İçin) Ama Genel Zikirlerde Durum Farklı İstediğiniz Kadar La İlahe İllallah Zikrini Çekebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

slm arkadaşlar, sitede gördüğüm kadarıyla çoğunluk aşk acısından şikayetçi ve çıkış kapısı arıyor, bu yüzden kendi denediğim ve faydasını gördüğüm bir uygulamayı sizinle paylaşmak istiyorumben de bu sıkıntıdan bir arkadaşın tavsiyesiyle kurtuldum

UYGULANIŞI: hastalığımın şifasını ver Allahım diyerek niyet edilir, bir hafta boyunca La ilahe illallah 70000 kez ara arada La ilahe illallah Muhammeden Resulullah bazen de salavat getirilir bittikten sonra sadakası verilir

Ben 26 günde bitirebildim, abdestli ve abdestsiz okudum ve faydasını gördüm çok şükür

Ayrıca Esmaül Hüsna nın bilinçsizçe zikretmenin pek çok sıkıntıya ve depresyona yol açtığını da öğrendim, özel zikirleri çokça zikretmeyi bıraktım

not: kaynak belirtemiyorum, arkadaştan izin istedim ama haber çıkmadı, burada sıkıntıda olan arkadaşları görünce dayanamadım, kendi deneyimimi paylaşmak istedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com