|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cennetul, çocuklari, esma, gece, için, ile, okunur, olmayanlar |
![]() |
Çocuklari Olmayanlar İcin Cennetul Esma İle 19 Gece Okunur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuklari Olmayanlar İcin Cennetul Esma İle 19 Gece Okunur??? ???? ?????? ?????? Sevgili Dua Kardeslerim 01-08-2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH'in Izini ile Okumalara Baslanicak Belki Sudi Arabistan tarihi degistire bilir Cunki Ayin cikisini ilan edince Ramazan ayina girilir Butun Islam Alemi bu haberi Sudi Arabistan Ilan etmesini bekler Bende sizlere Actigim Konulara yazip Haber veririm Insallah a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuklari Olmayanlar İcin Cennetul Esma İle 19 Gece OkunurSahra ![]() sılacım bişi sormak istiyorum benim 2 kızım var 1 tanede oglum olsun istiyorum tabi önce Rabbim sağlık sıhhat versi ama ben bu duayı yaparak Rabbimden erkek çocuk da isteyebilirmiyim zaten sorunluyum biraz çocuk olması için yıllarca tedavi görmem gerekiyor her defasında ![]() s ![]() Ablacim Rabbimiz herseyi bilen ve verendir Herseyin basi sihhatli ve rizki bol olan cocuklar versin Rabbimiz Kiz cocugunu veren Rabbimiz Oglan cocuguda verir Insallah Ne yapman gerektigini sana ozelden yollarim Tabiki Herseyi Rabbimizin Lutfu ile olur ne zaman hamile kalmak istiyorsan 3 ay once bana haber ver sana bazi onerilerde bulunucam Allahin izini ile Ablam bu okumanin sarti 19 gece arka arkaya ara vermeden hicri ayin basinda okumalara baslaniyor Sayet kimseyi bulamazsan ozel gununde ben okur yardim ederim sana dua ve sevgiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dua ve --- Sonraki mesaj --- mikaha Nickli Üyeden Alıntı Allah C ![]() ![]() Burada yatsı namazı 22 ![]() ![]() Demek ki arada yaklaşık 6 saat var 1/3'ü iki saat Bu günler içinde; 22 ![]() ![]() ![]() gerçi bekarım henüz ama her ihtimale karşı veya ihtiyacı olanlara önermek maksadıyla bilgim olsun istedim tekrar teşekkür ederim kardeşim s ![]() Ablacim Islam dini zorluk degil kolayliktir Rabbimiz biz kullarina butun kolayliklari gostermistir Zorlanmadan severek yapmak icin firsatlarimiz o kadar cokki Bulundugum ulke Urdun ve Ramazan ayi icin yeni fetva cikicagini haberlerde ve gazetelerde yazdi Cok sicak ve gunler uzun oldugu icin Kadi kudadan karar cikiyor Bu sene Oruc bozarken cok gec olacagini ve insanlarin zorlanacagi icin 1 saat once oruc bozulunucak deniyor O nedenle bazan saatlerde oynana biliniyor Tabiki Herseyin Dogrusunu Rabbimiz bilir ve okudugumuz dua ve niyetleri yanlis ve eksikleri ile Dogru okunan Kabul olun dualardan Kabul Buyurur Insallah MUHIM Olan Niyetimiz ve Inancimizdir dua ve sevgiyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuklari Olmayanlar İcin Cennetul Esma İle 19 Gece OkunurSevgili Dua Kardeslerim 04-05-2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH'in Izini ile Okumalara Basliycaz --- Sonraki mesaj --- Sevgili Dua Kardeslerim 04-05-2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH'in Izini ile Okumalara Basliycaz --- Sonraki mesaj --- -- HAYIRLI CUMALAR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuklari Olmayanlar İcin Cennetul Esma İle 19 Gece OkunurCennetul Esma ile yapilan yalvaris Cocuklari Olmayanin Insallah Cocuklari Olmasi icin Arabi (Hicri) ayin ilk gecesi saat 23,30 dan sonra tenha bir yerde okunur ![]() ![]() ![]() ![]() * 19 gece arka arka ya okunur ![]() *-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir *-Kibleye karsi oturarak *-Niyet edilir * 21 defa Selavatu selam okunur * 1 adet Fatiha *3 adet Ihlas * 15 adet Ayetul Kursi * 95 adet ![]() Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim * 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur *ALLAHA sukret bu yazdiklarim tecrube edilmistir =kaynagi Gizli Ilimler Hazisesinden alintidir ![]() not= Ilk gece okumaya baslamadan once Namaz kilinir Diger geceler sart degil namaz kilmak ama istiyen kilabilir dualarinizi bu kardesinizden eksik etmeyin a ![]() ![]() MANASI YA MUSAVVIR Herseye Butun Varliklara Sekil verendir YA Halik Yaratan Halk eden ![]() Ya Bari Ornegi olmaksizin Yaratan ve Mukemmel Olarak Yaratan demektir |
![]() |
![]() |
|