Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, gençleşmek, güzelleşmek, için

Güzelleşmek - Gençleşmek İçin Dua

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güzelleşmek - Gençleşmek İçin Dua

arkadaslar hep düsünmüşümdür insanı güzelleştirecek genclestiriecek bir dua yok mu diye
bir gun karsıma cıkacagını bılıyordum ve nıhayet o duayı buldum!
baska bir forumdan dır, Allah kendilerinden razı olsun
haklarını inşeallah helal ederler bu kardeşlerine, başkalarına faydası dokunsun
diye yazıyorum aynen

Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselâm bir insana teveccüh buyurdu mu, o insanın maddî-mânevî ne hastalığı varsa şifâ bulur, ne derdi varsa kaybolur giderdi Onun yönelişi şifâ demekti, nazarı şifâ demekti, sözleri şifâ demekti, ilgisi şifâ demekti, gülümseyişi şifâ demekti Onun getirdiği Kur’ân da şifâ hükmündedir
* Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm, Ebû Katâde’nin genç kalması için şöyle duâ lütfetti:

“Efleha’llahü vecheke Allahümme bârik lehû fî şa’rihî ve beşerihî” (Allah yüzünün güzelliğini arttırsın Allah’ım saçını ve vücudunu kendisi için mübârek kıl)

Ebû Katâde (ra) bu duânın bereketiyle yetmiş yaşında vefât ettiği zaman on beş yaşında bir genç gibi gösteriyordu2

inşallah bizde de işe yarar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com