![]() |
Koca Pişirme Rehberi |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Koca Pişirme Rehberi![]() Kocaların çoğu pişirilme sürecinde "yanlış işlem" gördüklerinden yumuşaklıklarını ve iyi niteliklerini kaybederek bozulurlar ![]() ![]() Özenilerek hazırlanan her kocanın iyi ve yumuşak olacağı söylenemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beğeninin kişisel olduğunu düşünerek koca seçimini yalnızca kendiniz yapınız ![]() ![]() Kocayı pişirmek için en iyisi porselen bir kap ise de, elinizde toprak çanaktan başkası yoksa özenle kullanıldığında aynı işi görebilir ![]() Kocalar da karides ve istakoz gibi canlı pişirilirler ![]() ![]() ![]() Sevgi, sıcaklık ve neşeden oluşan sürekli bir ateş yakılır ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikle sirke ve karabiber yerine tatıcıların "öpücük" adı altında sattıkları şekerden biraz konulabilir ![]() ![]() Ancak bunlar diğer baharatlar gibi azar azar ve dikkatlice kullanılmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle pişirildiği zaman size çok uygun ve sindirilmesi kolay olacaktır ![]() ![]() (bu yazı 1800 yıllarında basılmış bir yemek kitabının ön sözünden alınmıştır ![]() |
![]() |
![]() |
|