Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
angel, anlatım, çağlayanı, hakkında, resimli

Angel Çağlayanı / Angel Çağlayanı hakkında resimli anlatım

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Angel Çağlayanı / Angel Çağlayanı hakkında resimli anlatım

Angel Çağlayanı

Venezuela’nın iç kesimlerinde tropik yağmur ormanlarının ortasında tepeleri bıçakla kesilmiş gibi masa şeklinde Roraimo dağları bulunur Devasa güçlerce yarılmış bu dağların bir kenarı dimdik bir uçurumdur Şeytanın Ağzı olarak da bilinen bir dağın kenarındaki uçurumdan Carrao ırmağı aşağıya dökülür Angel çağlayanını oluşturan bu düşüş bir dünya harikasıdır Angel çağlayanı dünyanın en yüksek çağlayanıdır; su 804 metresi kesintisiz olmak üzere tam 979 metreden dökülür Bu yükseklik örneğin Niagara çağlayanın 60 katıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com