Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kereviz, sapı, tarifi, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Kereviz Sapı Tarifi

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Kereviz Sapı Tarifi




Zeytinyağlı Kereviz Sapı Tarifi
Malzemeler (4 kişilik) 5 kereviz sapı
2 havuç 1 soğan
1 yemek kaşığı pirinç
1 tatlı kaşığı arpa şehriye
Yarım çay bardağı
zeytinyağı
1 çay bardağı su
3 yemek kaşığı limon suyu 1 diş sarımsak
Tuz
Yapılışı:
Kereviz saplarını 6-7 cm uzunluğunda doğrayın Havucun kabuklarını soyup havucu da aynı uzunlukta şeritler halinde doğrayın Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun Küçük doğranmış sarımsak ve şehriyeyi ekleyip rengi hafif dönünceye kadar kavurun Kereviz sapını, havucu, pirinci, tuzu ve suyu ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin Limon suyunu ekleyip servis tabağına alın Ilık servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.