Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bombay, fasülye, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Bombay Fasülye

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Bombay Fasülye




Oktay Ustadan Zeytinyağlı Bombay Fasülye Tarifi
Malzemeleri: • 1 Çorba kasesi tepeleme haşlanmış fasulye •4 Diş sarımsak
• 1 Adet büyük boy kuru soğan •1 Tatlı kaşığı salça (domates veya
biber) • 1 Adet kereviz • 1 Tutam maydanoz •Zeytinyağı •Tuz •Şeker •Su
Yapılışı: Fasulyelerimizi akşamdan ıslatıyoruz, haşlıyoruz, soğutuyoruz Tenceremize zeytinyağı döküyoruz Soğan ve sarımsağı ilave ediyoruz, kavuruyoruz Üzerine mevsimine göre domates veya biber salçası ilave ediyoruz Üzerine soğuk su ilave edip fasulyeleri tencereye alıyoruz Kaynamaya yakın kerevizi fasulye boyutlarına yakın doğrayıp ilave ediyoruz Tuzu, şekeri ve yeteri kadar suyu ayarlıyoruz Kısık ateşte pişiriyoruz Soğumaya bırakıyoruz, servis tabağını alıp üzerine ince doğranmış maydanoz ve kereviz yapraklan serpiyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.