Tulum Peynirli Piliç Lazanya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tulum Peynirli Piliç LazanyaTulum Peynirli Piliç Lazanya Tulum Peynirli Piliç Lazanya Tarifi - Tulum Peynirli Piliç Lazanya Yapılışı - Tulum Peynirli Piliç Lazanya Nasıl Yapılır - Tulum Peynirli Piliç Lazanya Malzemeleri MALZEMELER 8 adet lazanya hamuru 200 gr piliç göğüs eti1 adet kuru soğan 4 çorba kaşığı tereyağı 200 gr tulum peyniri1 tutam maydanoz Yarım çay kaşığı karabiber Tuz DOMATES SOSU İÇİN 2 çorba kaşığı tereyağı 3 adet domates 2 çorba kaşığı taze kekik 2 diş sarımsak 4 çorba kaşığı taze veya eski kaşar peyniri Yarım çay kaşığı taze çekilmiş karabiber Tuz SERVİS Yanında taze fesleğen veya kekik dallan ile servis yapın ![]() Önce ince doğradığınız I soğanları tereyağında soteleyin Diğer tarafta piliçleri küçük kuşbaşı şeklinde doğrayın Sotelenmiş soğana, piliçleri ilave edereK renk alıncaya kadar kavurup ocaktan alın![]() Hazırlanan malzemeyi tulum peyniri, doğranmış maydanoz, tuz ve karabiber ile karıştırın ![]() Lazanya hamurlarını bol suda 7 dakika haşlayın Yemeğin iç malzemesini lazanya hamurlarına rulo yaparak sarın Domates sosu hazırlamak için domateslerin kabuklarını soyun ve kuşbaşı doğrayın Tereyağını eriterek domatesleri ilave edin![]() Taze kekik, dövülmüş sarımsak, tuz ve karabiber ile lezzetlendirin ![]() Isıya dayanaklı bir fırın kabına önce sostan bir miktar dökün, üzerine hazırladığınız rulo lazanyaları sıralayın ![]() Üzerine kalan sostan dökerek, daha önce rendelediğiniz kaşar peynirini serpiştirin
|
|
|
|