![]() |
Tavuklu Bezelyeli Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuklu Bezelyeli PilavTavuklu Bezelyeli Pilav Tavuklu Bezelyeli Pilav Tarifi - Tavuklu Bezelyeli Pilav Yapılışı - Tavuklu Bezelyeli Pilav Nasıl Yapılır - Tavuklu Bezelyeli Pilav Malzemeleri 5-6 kişilik Gerekli Malzemeler: Bezelye (250 gram, konserve) Tavukgöğsü (1 adet) Margarin (2 yemek kaşığı) Pirinç (2 bardak) Tuz (1 tatlı kaşığı) Et suyu tablet (1 adet) Su (3 bardak, kaynar) 1 adet tavuk göğsünü ince dilimler halinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sürenin sonunda etlerin üzerine 2 bardak yıkanmış pirinci ekleyin ![]() ![]() ![]() Tüm malzemeyi birkaç kez karıştırdıktan sonra 1 adet et suyu tableti elinizle parçalayarak pilava koyun ve yarım dakika kadar karıştırarak kavurun ![]() ![]() Tencerenin kapağını kapatıp 10 dakika pişmeye bırakın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|