![]() |
Romen Sebze Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Romen Sebze ÇorbasıRomen Sebze Çorbası Romen Sebze Çorbası Tarifi - Romen Sebze Çorbası Yapılışı - Romen Sebze Çorbası Nasıl Yapılır - Romen Sebze Çorbası Malzemeleri Malzemesi: 1 kg ![]() 2 çorba kaşığı margarin 2 büyük soğan 3 orta havuç 1 orta kereviz 1/4 küçük lahana 2 büyük patates 1 kırmızı biber 1 demet maydanoz 1 demet dereotu 14 bardak su 1 kahve fincanı sirke tuz ![]() Hazırlanışı: Bir tencereye 2 çorba kaşığı margarin ile küçük kesilmiş 2 büyük baş soğan koyarak soğanlar ölünceye kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|