![]() |
Ciğer Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ciğer SarmaMALZEMELER 1 adet kuzu ciğeri 1 adet kuzu iç gömleği 1 çay bardağı pirinç 2 çay kaşığı nane 1 adet soğan 1 yemek kaşığı yağ 1/2 yemek kaşığı salça 1 çay kaşığı karabiber 2 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Kuzu ciğerini kuş başı doğrayıp, kanının çıkması için yarım saat kadar suda bekletin ![]() ![]() Bu arada ince doğranmış soğanı bir kaşık yağ ile kavurun, üzerine küçük doğranmış ciğer parçalarını ilave edin ve beş dakika devamlı kanştınlarak kavurun ![]() ![]() ![]() Kuzu iç gömleği bıçakla, 10-15 santimlik kare şeklinde bohçalara bölün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|