![]() |
Yumurta Benyesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yumurta BenyesiMALZEMELER 4 Yumurta Tuz, Karabiber 1 Su Bardağı Un 1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 1/2 Su Bardağı Soda 1 Yumurta Akı Kızartmak için Sıvıyağ Yeterince Kıyılmış Maydanoz HAZIRLANIŞI 4 yumurtayı katı kıvamda haşlayıp soyun ve halkalar halinde dilimleyin ![]() ![]() Derin bir kasede 1 su bardagı un, 1 çorba kaşığı zeytinyağı ve yarım su bardağı sodayı kanştırın ![]() 1 yumurta akını iyice çırparak köpük haline getirip sodalı karışıma ilave edin ![]() ![]() Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|