![]() |
yemekte püf noktalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() yemekte püf noktalarPUF NOKTALAR 1-) Yemekleri daima tencerenin icinden yiyin ![]() Boylelikle tabak kirletmemis olursunuz ![]() 2-) Asla sade pilav yapmayin ![]() yaptiginizda altini tuttursaniz bile renginden anlasilmaz ![]() 3-) Mutlaka soganli bir yemek yapacaksaniz asla sogana dokunmayin ![]() kotu kokuyor ![]() alti kez vurmayi deneyin, ayni isi gorur ![]() 4-) Patates kizartacaksaniz soydugunuz patatesleri asla yikamayin ![]() patliyorlar ![]() 5-)Yemekler asla kendi baslarina hareket etmezler ![]() Sayet gecen ay yaptiginiz tavuk kendi kendine kimildamaya basladiysa kurtlanmis demektir ![]() yemeyin ![]() 6-) Sebzeleri pisirdikce vitamin degerleri duser ![]() Mumkun oldugunca cig tuketin ![]() 7-) Karpuz tabaga koyulmamasi gereken bir meyvedir ![]() Ikiye ayirip ortasindan kasikla yiyebilirsiniz ![]() tabaktir ![]() Buzdolabinin sebzelik olarak adlandirilan kismi yemeyi dusunmediginiz seylerin saklanmasi icin idealdir ![]() bolume konan seyler nasil olsa bir sure sonra unutulur ![]() 8-) Sebzeligin kapagini sikikapatirsaniz curuyen seylerin kokusu dolaba daha az yayilir ![]() 9-) Spagetti pakedini acmak icin pakedi ortasindan sikica kavrayin ve altini tum gucunuzle fayansa vurun ![]() Pakedin ust tarafi yirtilacaktir ![]() sirasinda makarna unufak olabilir ama risk almaya deger ![]() Ozellikle misafirlerin yaninda yaparsaniz tavsiye ediyorum ![]() verir ![]() 10-) Sagda solda kulagima caliniyordu ![]() denen bisey varmis ![]() ![]() Ulan madem bu isin robotu var ben niye kosturuyorum yillardir diye sinirlendim ![]() ![]() Eve gelip kutusundan cikardigimda itiraf etmeliyim ki hayal kirikligina ugradim biraz ![]() bisey bekliyodum, bu bildigimiz tencerenin plastigi ![]() Icindede vantilator gibi bisey var ![]() bi ton plastik zimbirti daha cikti icinden ama bi ise yarayacaklarini sanmiyorum ![]() Neyse fisini taktim denemek icin bi tane sogan attim icine ![]() ![]() bile soyamadi essogluesek ![]() ![]() Sinirlendim attim bi kenara yazdan beri duruyo orda ![]() Bir ara yikayip vantilator gibi olan seyi bilgisayarima takmayi dusunuyorum ![]() gorur ![]() ![]() Ilerde cikarsa mutfak androidi almayi dusunuyorum ![]() ![]() ![]() (alıntı) |
![]() |
![]() |
|