![]() |
Bıldırcın Dolma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bıldırcın DolmaMalzemeler: * 5 adet temizlenmiş bıldırcın Marine etmek için: * 100 ml Altın Hasat Riviera Zeytinyağı * tuz, karabiber, taze kekik iç pilav için: * 1 çorba kaşığı dolmalık fıstık * 1 adet soğan * 125 gram Baldo pirinç * 1 tatlı kaşığı kuş üzümü * 1 çay kaşığı tarçın * 1 çay kaşığı yenibahar * 1 tatlı kaşığı toz şeker * 1 tatlı kaşığı nane * 2 çorba kaşığı Altın Hasat Riviera Zeytinyağı * Tuz Hazırlanışı: Temizlemiş bıldırcınları zeytinyağı, tuz, karabiber ve taze kekik ile marine edip 1 gün bekletin ![]() ![]() iç pilav için, soğanı soyup kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|