![]() |
Deniz Mahsülleri Güveci |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deniz Mahsülleri GüveciDeniz Mahsülleri Güveci Deniz Mahsülleri Yemeği Tarifi - Deniz Mahsülleri Güveci Malzemeleri - Güvec Malzemeler 1 çorba kaşığı krema, 500 g Beyaz etli balık filetosu (çinekop, levrek, mercan, trança, laos, akya, dilbalığı vs), 20 midye içi, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 10 karides (orta boy), 1/2 çay kaşığı tuz, 1/2 fincan sek beyaz şarap (isteğe bağlı), Beyazbiber (karabiberin tanelerinin kabukları soyularak öğütülür), 2 çorba (30g) kaşığı margarin, 1 demet maydanoz Yapılışı: Malzemeyi hazırlarken fırını 170 C ye getirin ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|