![]() |
İftariye Tabağı ve Armut Hoşafı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İftariye Tabağı ve Armut Hoşafıİftariye Tabağı Malzemeler: Peynir Çeşitleri, Marmelat Çeşitleri, Tereyağı Bal, Hurma, Zeytin Çeşitleri, Pastırma, Sucuk yada Salam Helva, Sigara Böreği Salatalık, Domates Kuru Kayısı, Ceviz Armut Hoşafı Malzemeleri: 3 adet olgun armut 5–6 adet mürdüm eriği 1 su bardağı üzüm 3–4 adet karanfil 1 su bardağı toz şeker Yapılışı: Armutları soyun ve çekirdeklerini çıkartın ![]() ![]() ![]() Hepsini orta boy bir tencereye 1,5 litre su ekleyin ![]() Karanfilleri yıkayıp, katın ![]() ![]() Oda sıcaklığına gelince buzdolabına kaldırın ![]() |
![]() |
![]() |
|