![]() |
Muhallebili Bisküvi Pastası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhallebili Bisküvi Pastası2 paket kakaolu petibör bisküvi Muhallebisi için: 1,5 lt süt 1,5 su bardağı un 3 yemek kaşığı margarin 2 su bardağı toz şeker 2 paket vanilya Üzeri için: 1 paket çikolatalı sos Yapılışı: 1- Unu tencereye alın, sütü yavaş yavaş ekleyerek çırpın ![]() ![]() 2- Koyulaşınca margarini ekleyin ve 1 dakika daha karıştırıp ocaktan alın ![]() 3- Borcama bisküvileri 1 kat dizin ![]() ![]() ![]() 4- Aynı işlemi tekrarlayın 3 ![]() ![]() 5- Üzeri için kullanacağınız çikolatalı sosu paketin arkasındaki tarife göre hazırlayın ve bisküvi pastasının üzerine yayın ![]() 6- Tatlının üzerini streç film ile kapatarak buzdolabında 2-3 saat dinlendirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|