![]() |
Creme Brulee |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Creme BruleeMalzemeler: 1 lt ![]() ![]() 1 paket vanilya 8 yumurta (sadece sarıları) yarım su bardağı toz şeker 3/4 su bardağı esmes şeker Üzeri için: her kap için 2 yemek kaşığı toz şeker Yapılışı: Krema ve vanilyayı tencereye alın ve kısık ateşte ısıtın ![]() ![]() Isıttığınız kremaya hazırladığınız yumurta ve şeker karışımını ekleyin ve 4-5 dakika daha çırpın ![]() ![]() ![]() Seramik kapları su dolu fırın tepsisine dizin ve üzeri pembeleşene kadar yaklaşık 50-55 dk ![]() ![]() ![]() Servis yapacağınız zaman üzerine esmer şeker serperek fırının ızgarasını açın ve esmer şeker iyice koyulaşana kadar bekletin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|