> Erenköy Şöleni |
06-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
> Erenköy ŞöleniMALZEMELER 160 gr Bonfile 1/2 Çay Kaşığı Tuz 1/2 Çay Kaşığı Toz Biber 20 gr Taze Kaşar 1 Çay Kaşığı Un 2 Adet Yumurta 2 Çorba Kaşığı Çiçek Yağı 1 Çay Kaşığı Soya Sosu 1 Çorba Kaşığı Beşamel Sos 1 Kahve Fincanı Dömiglas Sos 100 gr Mantar Yarım Limon HAZIRLANIŞI İlk änce dana eskalopu ince dövün Tuz, toz karabiber ve rende kaşar ilave edip dövün Daha sonra un ve yumurtaya bandırın Çiçek yağında kızartın Sos hazırlanışı: Mantar, dömiglas, krema, toz karabiber, soya sosu ve limon suyu ile karıştırın Pilav, sebze dolma ve patates tava ile servise sunun |
|