Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, biftek, pirinçli

> Pirinçli biftek

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Pirinçli biftek



MALZEMELER
Amerikan pirinci (haşlanmış) 175 gr
Biftek 2 kg
Havuç 200 gr
Salatalık 1/2 kg
Soya yağı 2 çorba kaşığı
Hardal
Tost ekmeği 1 paket
Ceviz 150 gr
Tuz
Karabiber


SERVİS BAŞINA BESİN DEĞERİ :

Protein 46 gr
Yağ 30 gr
Karbonhidrat 65 gr
= 2527 Kj
604 kcal

HAZIRLANIŞI
Tavaya yağı döküp kızdırın Bifteği arkalı önlü tavada kızartın Salatalık ve havucu rendeleyin Haşlanmış pirinci de içine ekleyip karıştırın Tuzunu ve karabiberini ayarlayın Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine bifteği alın Salatalık, havuç, pirinç karışımını etin üzerine dökün Hardal sosunu da ekleyip, garnitürün yanında ceviz içi ile süsleyerek servis yapın

ÖNERİ : Bu menüde kullandığınız cevizin yerine başka fıstık ve fındık türlerini de kolayca kullanabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.