![]() |
Erkek Nesli Tükeniyor- Regl'e Son |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Erkek Nesli Tükeniyor- Regl'e SonErkeklerin nesli tükeniyor mu? Bilim adamlarından erkekleri ürküten haber![]() Türk-Alman Jinekoloji Derneği Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadınlarda regl olmayı engelleyen ilaca onay Kadınların diledikleri takdirde hiç ádet görmemesini sağlayacak ilk doğum kontrol hapı "Lybrel"e onay çıktı ![]() KADINLARIN doğum kontrol hapını aldığı sürece ádetten kesilmesini sağlayacak ilaç, ABD’de yıllardır tartışma konusuydu ![]() ![]() ![]() Daha önce de 21-7 standart düzeni dışında doğum kontrol hapları üretilmişti ![]() ![]() YILDA 40 MİLYON DOLAR Ancak Amerikalı jinekologlar, kadınlardan giderek artan miktarda "aylık periyodun tamamen ortadan kaldırılması" yönünde talepler geldiğini belirtiyordu ![]() ![]() Aylık periyotların ortadan kaldırılması için mücadele veren web sitesinin kurucusu Jinekolog Dr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Doğum kontrol ilaçları uzun dönemde bir çok kansere davetiye çıkardığı bilinir ![]() Bu tür alaçların yan etkilerine nasıl engel olacak bu amerika bilmiyorum ![]() Ben sahsen doğanın dengesiyle bu şekilde oynanmasını hiç tasvip etmiyorum ![]() Allah bir şeyi yarattıysa mutlaka çok önemli bir sebebi vardır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Bu konuda kesinlikle seninle aynı fikirdeyim puslu ![]() Doğum Kontrol ilaçların hormonları ve regl düzenini pozitif yönde etkileyici bir çok yönü vardır ve Çoğu kist türlerinde tedavi edici olarak kullanılır fakat burada bahsi geçen "Lybrel" isimli ilaç hakkında ben bayanlar için bir "kurtuluş" değilde bir çok kadın hastalığının davetiyesi olduğunu düşünüyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|