Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, kolber, tereyağı

> Kolber tereyağı

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Kolber tereyağı



MALZEMELER
20 dilim tereyağı için
250 gr tereyağı
2 çay kaşığı tuz
bir tutam karabiber
¼ limon suyu
2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz


HAZIRLANIŞI
Bütün malzemeyi bir kapta ağaç spatula ile 3-4 dakika karıştırıp birbirlerine yediriniz 20x30 cm ebadında yağlı kağıdın bir ucuna yağı sopa gibi 50 bin lira kalınlığında yuvarlak uzatıp sarın Buzdolabına koyun İhtiyacınız olduğunda 4-5 mm kalınlığında kesip kullanın Bu yağ ızgara balıklarla çok iyi gider

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.