![]() |
> Baharatlı Tavuk (4 kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Baharatlı Tavuk (4 kişilik)MALZEMELER 4 adet tavuk göğsü 1 dal fesleğen 1 dal adaçayı 1 çorba kaşığı beyazbiber 1 çorba kaşığı kırmızıbiber 1 çorba kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı pul kırmızıbiber Sıvı yağ (kızartmak için] Sosu İçin: 1 adet dolmalık kırmızı biber 1 adet kırmızı soğan 1/2 salatalık 1 adet avokado 1 limonun suyu 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı toz şeker Tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Fesleğen yapraklarını ve adaçayını ince kıyın ![]() ![]() Tavuk göğüslerinin üzerine bıçakla derin kesikler yapın ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu için, küp şeklinde doğranmış biberi, ince kıyılmış soğanı ve küp şeklinde doğranmış salatalığı bir kaseye koyup karıştırın ![]() Avokadoyu soyup, çekirdeğini çıkardıktan sonra küp şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Sosu servis tabağına alın, üzerine kızarmış tavukları koyarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|