![]() |
> Kaşarlı Tavuk Sarması (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Kaşarlı Tavuk Sarması (4 Kişilik)MALZEMELER 4 adet kemiksiz tavuk göğsü 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 çay kaşığı karabiber 1 su bardağı un 1 adet yumurta Kızartmak için: Sıvı yağ HAZIRLANIŞI Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın ![]() ![]() ![]() Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın ![]() ![]() Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|