![]() |
> Köfteli Kereviz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Köfteli KerevizMALZEMELER 3 adet orta boy kereviz 2 adet küçük boy havuç 2 adet patates 2 yemek kaşığı bezelye 1 baş küçük soğan 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 su bardağı su Yarım limon Yeteri kadar tuz Köfte için 350 gr kıyma 1 baş soğan 2 dilim bayat ekmek içi 2 adet domates 1 adet yumurta 1 adet sivri biber Yeteri kadar tuz, karabiber, kimyon HAZIRLANIŞI Bir tabağın içerisine ince kıyılmış soğan, ufalanmış ekmek içi, kıyma, tuz ve kimyonu koyun ![]() ![]() ![]() Kerevizleri derince soyup, etrafına kararmaması için limon sürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 250 derece sıcaklığındaki fırında köfteler kızarıncaya kadar pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|