![]() |
> Krem Peynirli Armut Tatlısı (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Krem Peynirli Armut Tatlısı (4 Kişilik)MALZEMELER 2 adet armut Yarım su bardağı üzüm suyu 175 gram az yağlı krem peynir 2 çorba kaşığı limon suyu 1 çorba kaşığı bal Süslemek için: 4 adet çilek Nane yaprağı HAZIRLANIŞI Armutların saplarını kestikten sonra kabuğunu ince bir şekilde soyun ![]() ![]() ![]() Krem peyniri, balı ve limon suyunu blendırdan geçirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her yelpazenin iç kısmına burgu şeklinde krem peynirli karışımdan sıkın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|