> Muzlu Rulolu Tatli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
> Muzlu Rulolu TatliMALZEMELER 1 KG SÜT 8 ÇORBA KAŞIGI ŞEKER 4 ÇORBA KAŞIGI UN 1 PAKET MARGARİN 1 YUMURTA 2 PAKET PETİBÖR BİSKÜVİ 1 ADET MUZ HAZIRLANIŞI 1 KG SÜTÜN İÇİNE 1 YUMURTA VE 8 ÇORBA KAŞIGI ŞEKERİ İLAVE EDİP MİKSERLE ÇIRPIN TENCEREDE 1 PAET YAĞI ERİTİP 4 ÇORBA KAŞIGI UNU İLAVE EDEREK BİRAZ KAVURUN SONRA SUTLÜ KARIŞIMI İLAVE EDİP MUHALLEBİ KIVAMINDA PİŞİRİN PİŞİRDİKTEN SONRA MİKSERLE 10 DAKİKA KADAR ÇIRPIN 2 PAKET BİSKÜVİYİ MİKSERLE TOZ HALİNE GETİRİP, DİKDÖRTGEN FIRIN TEPSİSİNİN YÜZEYİNE İYİCE SERİN HAZIRLADIGINIZ PUDİNGİ YAVAŞCA USTÜNE BISKÜVİLERİ KAPATACAK ŞEKİLDE DÖKUN 1,5 - 2 SAAT BUZDOLABINDA BEKLESİN ÇIKARDIKTAN SONRA DORT PARMAK KALINLIGINDA ŞERİTLER HALİNDE KESİN ARASINA BIR DİLİM MUZ KOYARAK RULO BİÇİMİNDE KATLAYARAK SERVİS TABAGINA ALIN
|
|
|
|