![]() |
> Kurdela Tatlısı (8 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Kurdela Tatlısı (8 Kişilik)MALZEMELER 2 Yumurta 1 Çay Fincanı Süt 1 Çay Fincanı Nişasta 5 Çay Fincanı Un 1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 1 Çorba Kaşığı Sirke 100 gr Çekilmiş Antepfıstığı 2 Su Bardağı Sıvıyağ 1 Tutam Tuz ŞERBET İÇİN 2 ![]() 2 Su Bardağı Su 2 Damla Limon Suyu HAZIRLANIŞI Unun ortasını havuz gibi açarak, süt, yumurta, yağ, tuz ve sirkeyi ekleyip sert olmayan bir hamur yoğurun ![]() ![]() Her parçayı hafifçe yassılatarak üzerine nişasta serpin ![]() ![]() ![]() Kare şeklindeki hamuru büzün ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer tarafta şeker ve su ile şerbeti kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|