![]() |
Mayonezli balik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mayonezli balikGereçler: 250 gram beyaz etli balık 1 adet kuru soğan (küçük boy) 1 adet defne yaprağı ½ havuç 1 çay kaşığı tuz Mayonez için: 1 çorba kaşığı un 1 adet yumurtanın sarısı 1 çay bardağı sıvı yağ 1 limonun suyu ½ çay kaşığı tuz Yapılışı:Balığın içini, eğer pullu balıksa pullarını temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|