![]() |
Firinda patatesli balik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Firinda patatesli balikGereçler1/2 kg beyaz etli balık 3 adet patates (irice) 3 adet yumurta ½ su bardağı sıvı yağ 1 çorba kaşığı un 1 çorba kaşığı galeta unu 100 gr ![]() karabiber tuz YapılışıBalıkları temizleyip başlarını ayırdıktan sonra fileto tarzında ikiye ayırınız ve kuyruklarını kesip atınız (Bu işlemi balıkları alırken balıkçınıza da yaptırabilirsiniz) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar) Dikkat: Rendelenmiş kaşar peynirlerinin tamamen erimiş olmasına ancak yanmamış olmasına dikkat ediniz ![]() Bu yemeğe uygun diğer balıklar: Beyaz etli bütün balıklar ![]() |
![]() |
![]() |
|