![]() |
Bademli ve Mısır Unlu Mezgit Filetosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli ve Mısır Unlu Mezgit FiletosuMalzemeler : emeler • 1500 gr ![]() • 75 ml ![]() • Tuz • 1/2 çorba kaşığı karabiber • 500 gr ![]() • 5 çorba kaşığı İnce kıyılmış • Fesleğen • 175 gr ![]() Kızartmak için • Un • Yumurta (çırpılmış) • Sıvıyağ Tartar Sos • 450 ml ![]() • 15 gr ![]() • 25 gr ![]() • 1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz • Tarhun otu ve yeşil soğan karışımı • 2 adet ince kıyılmış soğan Hazırlanışı :Mezgit balığı filetolarını yıkayıp bir kaba koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|