![]() |
> Mantarlı Tavuk Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Mantarlı Tavuk SarmaMALZEMELER 4 ADET KEMİKSİZ TAVUK GÖGSÜ 100 GR KONSERVE MANTAR 100 GR KAŞAR PEYNİRİ 1/2 DEMET MAYDONOZ 3 DİŞ SARMISAK 1 SU BARDAĞI GALETA UNU TUZ,KARABİBER SIVI YAĞ HAZIRLANIŞI TAVUK GÖGÜSLERİNİ TAM OLARAK İKİYE AYIRMADAN ORTASINDAN ENİNE KESİN ![]() ![]() MANTARLARI İNCE,KAŞAR PEYNİRİNİ KÜÇÜK KÜP ŞEKLİNDE DOĞRAYIN ![]() ![]() ![]() ![]() YAN KENARLARINI HAFİFCE KAPATIP,RULO ŞEKLİNDE SARIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|