![]() |
Fırında kabak turtası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında kabak turtasıFırında kabak turtası KAÇ KİŞİLİK: 4 HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk PİŞME SÜRESİ: 15 dk Malzemeler: 3-4 kabak 3 dal dereotu 1 soğan 2 çay kaşığı sıvıyağ 1 kahve fincanı su 8 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çorba kaşığı rendelenmiş limon kabuğu Birkaç nane yaprağı Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Kabakları temizleyip halka halka dilimleyin ![]() ![]() ![]() * Sıvıyağı teflon tavada kızdırıp soğanı pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() * Yoğurt, yumurta ve rendelenmiş limon kabuğunu bir kâsede çırpıp kabağa ilave edin ve karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yemeğin 1 porsiyonu 195 kaloridir |
![]() |
![]() |
|