GRanoLa (sabahLArı önEriLir) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
GRanoLa (sabahLArı önEriLir)Kolesterol düşürücü, sabahları yediğinizde uzunca süre tok tutar olarak bilinen yulafın ana malzeme olarak kullanıldığı granola yoğurt veya süt ekleyerek kahvaltı dA yiyebiLİrSiniz ![]() Her yapışınızda farklı eklemeler yapabilirsiniz ![]() 1 bardak: 250 ml
Sıvıları, kurulara ekleyin, iyice karıştırın 40 x 25cm boyutunda bir fırın tepsisini yağlayın ya da silikonla kaplayın, çok kalın olmayacak şekilde yayın 150C fırında 20 dk pişirin, karıştırın ve 10 - 15 dk daha pişirin![]() Fırından çıkarır çıkarmaz kuru meyveleri ekleyin, bir başka soğuk fırın tepsisine ters çevirin, soğutun Soğuyunca sıkıca kapatabildiğiniz bir kaba aktarın Buzdolabı ya da daha uzun saklayabilmek için buzluğa kaldırın![]() |
|
|
|