![]() |
Alman Pastası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman PastasıMALZEMELER Kek için : 1 Paket pandispanya unu 3 Adet yumurta 4 çorba kaşığı su Kreması için : 2 Su bardağı süt 1 Adet yumurta sarısı 3 Çorba kaşığı un 1 Çay bardağı pudra şekeri 1 Çorba kaşığı margarin Hazırlanışı - 1 paket pandispanya ununa 3 adet yumurta ve 4 çorba kaşığı su ilave edin ![]() -Mikserle 1 dakika yavaş, 4 dakika hızlı devirde çırpın ![]() -Yağlanmış ve unlanmış kalıba döküp, 170 dereceli fırında pişirin ![]() -Şimdi içinin kremasını hazırlayın ![]() -Süt, yumurta sarısı ve unu karıştırarak muhallebi gibi pişirin ![]() -Ocaktan alınca içine 1 çorba kaşığı margarin ve 1 çay bardağı budra şekerini ilave edip, 4-5 dakika mikserle çırpın ![]() -Hazırladığınız keki ikiye kesin ![]() -Hazırladığınız kremayı kekin üzerine sürün ve diğer keki de üzerine kapatın ![]() -Kekin en üstüne bol miktarda pudra şekeri serperek, mevsim meyveleri ile süsleyip, servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|