![]() |
Cennet ve Cehennem... |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Cennet ve Cehennem...Adam ve hayattaki tek arkadasi olan kopegi bir kazada birlikte olmuslerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() karsisinda buldular ![]() ![]() Rengarenk ciceklerle suslu bir bahce, altindan yapilmis bir bahce kapisi, ve onlari karsilayan beyazlar icinde bir kadin ![]() ![]() Adam kopegiyle birlikte kadina yaklasti ve sordu:"Affedersiniz ![]() ![]() neresi?'' Kadin ona gulumsedi: "Burasi Cennet, efendim" Adam bunun uzerine sevincle "Harika ![]() ![]() ![]() ![]() Gercekten cok susadim" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iceride dilediginiz kadar su bulabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dondu, "Hadi oglum iceri giriyoruz" diyerek kapiya yurudu ![]() ![]() ![]() birden durdurdu: "Uzgunum efendim, kopeginiz sizinle gelemez ![]() ![]() iceri almiyoruz ![]() ![]() ![]() kopegiyle birlikte geldikleri yolun tam ters yonunde yurumeye koyuldular ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sure gec tikten sonra kendilerini bu kez tozlu camurlu bir yolda buldular, ve yolun sonunda karsilarina ciftlik girisini andiran bir kapiyla yirtik pirtik elbiseli bir dede cikti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biraz su verebilir misiniz??" Dede "Iceri gel" dedi ![]() ![]() sonra sag tarafta bir cesme var ![]() ![]() ![]() gelip oradan icebilir mi?" Dede " Tabii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kopeginin de su icebilecegi bir kase bulacaksin ![]() ![]() ![]() kapidan girdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cesmeden kopek de oraciktaki kaseden doya doya icerek susuzluklarini giderdiler ![]() ![]() ![]() ![]() icin cok tesekkur ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu duyan adam sasirdi: "Ama nasil olur ![]() ![]() olmayan muhtesem bir yere gittik ve orasinin da Cennet oldugunu soylediler ![]() ![]() " Dede "su rengarenk ciceklerle suslu altin kapili yer mi?" dedi ![]() ![]() ![]() orasi Cehennem ![]() ![]() kullanarak insanlari kandiriyor diye hic kizmiyor musunuz ![]() ![]() gulumsedi: "Kizmiyoruz ![]() ![]() ![]() yari yolda birakanlari Cennet'ten uzak tutuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Yolda Birakmayin ![]() ![]() dostun basarisina sevinebilmek ise saglam bir karakter gerektirir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|