![]() |
Düşündürecek Bir Olay... |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Düşündürecek Bir Olay...Jack yavaslamadan once Takometreye bakti: Hiz limitinin 50 oldugu yerde 73 ile gidiyordu ve son dort ay icerisinde dorduncu defa polis tarafindan durduruluyordu ![]() ![]() ![]() Polis elinde kalin bir not defteri ile arabadan indi ![]() Bob? Bu Polis Kiliseden Bob degilmi? Jack iyice arabasinin koltuguna sindi ![]() ![]() ![]() ![]() "Merhaba Bob ![]() "Merhaba Jack" Bob gulumsemiyordu ![]() "Beni, karimi ve cocuklarimi gormek icin eve giderken yakaladin" "Evet oyle" Bob umursamaz gorunuyordu ![]() "Son gunler eve hep cok gec geldim ![]() ![]() ![]() "Evet ne demek istedigini anliyorum ![]() ![]() ![]() "Eyvah! Bu taktik fazla ise yaramayacak gibi ![]() "Yetmis ![]() ![]() "Ah Bob,bekle bir dakika lütfen ![]() ![]() ![]() "Lutfen Jack, arabana gir" diye usteledi Bob ![]() Jack cani sikkin bir sekilde arabasina girdi, kapiyi carparak kapatti ![]() ![]() "Bob niye benim ehliyetimi ve araba ruhsatini istemiyorki" diye dusundu Jack ![]() Ne olursa olsun, bundan sonra kilisede bu adamin yanina oturmaktansa, birkac Pazar Jack kiliseye gitmeyecekti ![]() Bob kapiyi tiklatiyordu ![]() ![]() Bob Jack'a bir kagit verdi ve gitti ![]() "Ceza degil bu" diye kendi kendine soylendi Jack ![]() ![]() "Sevgili Jack, benim bir kizim vardi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jack 15 dakika kadar bir sure yerinden kipirdayamadi ![]() ![]() ![]() Hayat cok degerli, surekli dikkat et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Çok güzel, eline sağlık, önemli bir konuya değinmişsin ![]() ![]() Dünya'da ise 100 bin taşıt ve 100 bin kilometre üzerinden yapılan hesaba göre ölüm oranları Amerika'da 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son yedi yılda ölen 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yazı bana, yurt dışında olduğum sıralarda tanık olduğum bir olayı hatırlattı, Adam hafta sonu, şehir dışında ikamet eden eşini ve çocuklarını ziyarete gidiyordu, bir haftanın hasreti ile aşırı hız yaptı, zaten ancak birkaç saat onların yanında kalacak ve Londra' ya geri dönecekti ![]() ![]() ![]() ![]() Bu adam İngiltere ULAŞTIRMA BAKANI idi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Yazık öyleyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Düşündürecek Bir Olay... |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Düşündürecek Bir Olay...Kulakta küpe olacak değerde bir hikaye saolun ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Düşündürecek Bir Olay...Gerçekten de güzel bi konuymuş teşekkürler paylaşım için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Düşündürecek Bir Olay...Bu dünyada başka insanlarda var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|