![]() |
Ístanbul Kebabı (İstanbul) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ístanbul Kebabı (İstanbul)Ístanbul Kebabı (İstanbul) =MALZEMELER = 750 gr ![]() 4 adet domates 8 adet sivri biber 6-7 dal taze sogan 1 demet maydanoz 1 tatli kasigi kekik Karabiber, kirmizi biber, tuz 2 tabaka yagli kagit Garnitür için: 5 adet patates 1 fincan zeytinyagi ½ limon suyu 1 tutam muskat =HAZIRLANIŞI= Garnitürün Yapilisi: Garnitür için patatesleri haslayip soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yesil soganlari yarim el kalinliginda dograyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|