Malzemeler: 500gr kuşbaşı dana veya kuzu eti1 adet soğan2 adet orta boy patates1 adet havuç1 küçük boy konserve bezelye3 yemek kaşığı mısırözü yağıyarım yemek kaşığı domates salçası (isteğe bağlı)kekik, karabiber, tuzYapılışı:[*]Dana eti kullanıyorsanız etinizi az yağda kavurmaya başlayın [*]Kısık ateşte tercihen kendi suyu ile yumuşamaya başlayana kadar (yaklaşık 45 dakika) pişirmeye bırakın Gerekirse kaynamış su ekleyin[*]Patatesleri ve havucu soyup minik küplere doğrayın Havucu üstünü geçecek kadar suda hafif diri kalacak şekilde haşlayıp sudan alın[*]Önce patatesleri, sonra havucu hafif renkleri dönene kadar kızartın[*]Bu arada pişmiş etin üzerine yemeklik doğradığınız soğanı ekleyip kavurun Ekliyorsanız salçayı koyup biraz daha kavurduktan sonra baharatları ve tuzu ilave edip karıştırın[*]Sebzeleri ilave edip üzerini geçmeyecek kadar su ilavesiyle sebzeler ve et yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirip servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.