![]() |
Çikolata parçalı espressolu dondurma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolata parçalı espressolu dondurmaMalzemeler: 2 su bardağından biraz daha az (375 ml) tam yağlı süt 2 su bardağından biraz daha az (375 ml) sıvı krema 1 su bardağından biraz fazla (250 ml) pişirilmiş espresso 4 büyük yumurta sarısı 125 gr toz şeker 155 g Hazırlanış Büyük bir kapta süt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada ![]() ![]() ![]() Süt ile hazırlanan karışımı ateşten alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tası yarısı buz ve su ile dolu daha büyük bir tasın içine koyun ve soğuyana kadar karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|