![]() |
Marul Yaprakları Üstünde Nohut Püresi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Marul Yaprakları Üstünde Nohut Püresi=malzemeler= 200 g nohut 1 diş sarımsak (dörde bölünmüş) 4 çorba kaşığı kereviz sapı (kıyılmış) 4 çorba kaşığı kaşarpeyniri rendesi 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık 4 çorba kaşığı limon suyu (taze sıkılmış) bir tutam beyazbiber (taze çekilmiş) 2 marul (yıkanıp ![]() 1 küçük olgun domates (kabuğu soyulup ![]() ![]() 2 çorba kaşığı kırmızı soğan (doğranmış) 2 çorba kaşığı sivri yeşil biber (doğranmış isteğe bağlı) =hazırlanışı= Nohutları soğuk su altında yıkayıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nohutları süzüp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten alıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marulların dış yapraklarını koparıp alın (başka bir salata yapımında kullanabilirsiniz) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|