![]() |
Paçanga Böreği Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paçanga Böreği TarifiMalzemeler: 5 yufka 3 yumurta (birinin sarısı ayrılıp böreğin üstüne sürülür) 1 çay bardağı yoğurt 1/2 paket erimiş tereyağ (125 gr) İçine: -50-200gr ![]() 3-4 tane küp kesilmiş domates(her böregin içine 2 küp yeterli geliyor) yaklasik 1,5 su bardağı kaşar rendesi Hazırlanması: Yag, yoğurt ve yumurtayı çırparak harcı hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tercihen yağlı kağıt serili tepsiye sarın ![]() ![]() Üstüne yumurta sarısı sürüp 200C fırında yaklaşık yarım saat, böreklerin üzeri kızarıncaya kadar pişirin ![]() |
![]() |
![]() |
|