![]() |
Paça Çorbası Terbiyeli (4 Kişilik) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Paça Çorbası Terbiyeli (4 Kişilik) TarifiMALZEMELER 8 Keçi yada Koyun Paçası (temizlenmiş) 6 Su Bardağı Su 1 Orta Boy Soğan (kabuğu soyulup, bütün bırakılmış) 2 Diş Sarmısak 1 Çay Kaşığı Tuz 2 Çorba Kaşığı Rafine Yağ 1 Çay Kaşığı Kırmızıbiber Terbivesi: 1/6 Su Bardağı Limon Suyu 2 Yumurtanın Sarısı 1 Çorba Kaşığı Su HAZIRLANIŞI Alışılmış paça çorbasına yumurtalı, limonlu terbiye katılmasıyla hazırlanan terbiyeli paça çorbasının, kış mevsiminde başlangıç yemeği olarak yada içki sofralarının sonunda servis edebilirsiniz Önce, paçaların üstündeki kılları hafif ateşte ütüleyiniz ![]() ![]() Büyük boy bir tencereye paçaları, suyu, soğanı, sarmısağı ve tuzu koyup, orta ateşte bir taşım kaynatınız ![]() ![]() ![]() Terbiyeyi hazırlamak için, genişçe bir tencereye su doldurup kaynatınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|