Sardalya Kroket Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sardalya Kroket TarifiMALZEMELER 1 Kutu Sardalya 6 Dilim Kepekli Tost Ekmeği 1 Adet İnce Doğranmış Arpacık Soğanı 2 Yemek Kaşığı Mayonez 1/2 Çay Kaşığı Curry Tozu Az Çırpılmış 2 Yumurta 2 Yemek Kaşığı Süt 1/2 Çay Bardağı Sıvıyağ HAZIRLANIŞI Tost ekmeklerinin kenarlarını düzgünce keserek çıkarın Derince bir kap içinde ezdiğiniz sardalyaların üzerine mayonezi, soğanı, ve curry tozunu ekleyerek iyice karıştırın![]() 3 Dilim ekmeğin üzerine bu karışımı sürdükten sonra diğer dilimleri üzerine kapatın, hafifçe bastırın Her sandviçi 3 eşit parçaya düzgünce bölün![]() Sandviç parçalarını bir kase içinde karıştırdığınız yumurta ve süte batırın Kızgın yağda her iki tarafı altın sarısı oluncaya kadar kızartın
|
|
|
|