![]() |
Sacher Kareleri (Sacher Squares)... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sacher Kareleri (Sacher Squares)...![]() Sacher Kareleri (Sacher Squares) Malzemeler: zemini icin: 125 gr un 60 gr tereyag ![]() 60 gr toz seker Hafif cirpilmis iki yumurta sarisi 2 cay kasigi buzlu su Hazırlanması: firini 180 dereceye ayarlayin yogurma kabiniza unu eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tepsinize sereceginiz yagli kagida 18 cm ye 27 cmlik bir dikdorten cizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kek icin: Malzemeler: 125 gr un 40- 50 gr kakao 250 gr pudra sekeri 100 gr tuzsuz tereyag 2 yemek kasigi kayisi marmeladi ( ben Coccolat'dan pastacilarin kullandigindan aldim) Sarisi beyazi ayrilmis 4 yumurta yumurta aklarini cirparken kullanmak icin bir fiske tuz ekstradan uzeri icin 1 su bardagi kayisi marmeladi Hazırlanması: firini 180 dereceye ayarlayin 18 cmye 28 cm dikdortgen kalibinizi yaglayin ![]() ![]() kakao ve unu genis bir karistirma kabina eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() temiz ve kuru bir cirpma kabinda yumurta beyazlarini koyun ve bir fiske tuz esliginde kar gibi olana dek hic durmadan mikserle cirpin ![]() ![]() kalibiniza bu karisimi dokun ve yaklasik 30 dakika ![]() ![]() ![]() kaplama malzemesi: malzemeler: 250 gr bitter cikolata 250 ml cig krema Hazırlanması: teflon sutlugunuzun icine cikolata ve kremayi koyun ![]() ![]() ![]() ![]() marmeladi mikrodalgada veya benmari usulu ![]() ![]() ![]() ilk pisirdiginiz zeminin uzerini fircayla marmelada bulayin ve dikkatli bir sekilde ustune kakaolu kek kismini yerlestirin ![]() ![]() Keskin bir bicakla 24 kareye ayirin ![]() her karenin yan yuzeylerine fircayla marmeladi surun ![]() ![]() ![]() Spatulayla cikolatali kaplama sosumuzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hava almayan bir kapta saklanirsa 5 gun dayanabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|