Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Salata & Meze

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
meze, tavuklu

Tavuklu meze

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu meze



4 parça tavuk göğsü
Yarım demet dere otu
1 orta boy kuru soğan
1-2 yemek kaşığı mayonez
Bolca yoğurt





İlk olarak tavuk göğüslerini haşlıyoruzBu sırada soğanı ve dere otunu ince ince doğruyoruz ve derince bir kaba koyuyoruzHaşlanan tavuk göğüslerini ince ince elimiz yardımıyla parçalara ayırıyoruzDaha sonra bunlarıda kabımızın içine koyuyoruzİçine yoğurdumuzu,mayonezimi ve tuzumuzu ilave edip iyice karıştırıyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.