![]() |
babagannuş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() babagannuş![]() Malzemeler - 1 adet Kemer patlıcan - 1/4 su bardağı çırpılmış yogurt - 2 Çorba kaşığı Tahin - 1 Çorba kaşığı Limon suyu - 2 diş Sarmısak - 2 Çorba Kaşığı Sızma Zeytinyağı - Süsleme için ince kıyılmış maydanoz - Kırmızı pul biber ve Tuz Yapılışı Patlıcanı çatalla muhtelif yerlerinden deldikten sonra kabukları simsiyah yanana kadar közleyiniz ![]() ![]() ![]() Patlıcanı küçük parçalara ayırarak mutfak robotuna koyunuz ![]() ![]() ![]() Servis tabağına aldıktan sonra üzerine sızma zeytinyağını gezdiriniz, kırmızı pul biber ve maydanozla da süsledikten sonra servise hazırdır ![]() |
![]() |
![]() |
|